• Plus de 25 ans d'expérience
  • La certification ISO 9001

Raca Group B.V.

Raca Group B.V. is een technische groothandel en importeur die zich richt op het leveren van technische oplossingen voor onder andere de installatiebranche, (brand)beveiliging, medische sector en semi-overheidsinstellingen. Wij zijn specialist op het gebied van noodverlichting, accu’s, batterijen, portofonie en medische producten voor de zakelijke gebruiker. Tevens zijn wij ISO 9001 gecertificeerd.

Als wereldspeler is onze logistieke afhandeling gericht op service en snelheid. Het bestellen bij ons is eenvoudig en de transportkosten zijn laag. U kunt bij ons via onze website, mail of telefoon bestellen. Binnen afzienbare tijd bent u vervolgens in het bezit van uw gewenste product.Nos valeurs fondamentales

La fiabilité La fiabilité

Convivial Convivial

Travailler ensemble Travailler ensemble

La qualité La qualité


Nouvelles

Raca Norton dealer

Per 2 januari zijn wij dealer van het merk Norton. Norton is gespecialiseerd in energiebesparende lichtoplossingen met behoud van kwaliteit en comfort voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het Norton programma bevat veel hoogwaardige armaturen voor onder andere utiliteit, industrie, distributiecentra en meer. Bekijk het assortiment >Nous livrons entre autres:

saval
etz
tragter


Veuillez patienter...

Continuer les achats
Voir panier & règlement